Daagse visreizen voor groepen

Op zoek naar een super event ?

Altijd al eens met een ultramodern (boomkor) visserijschip de noordzee willen bevissen ???

Dit is uw kans !!!!

Het moderne visserijschip UK – 95 “AART MAASKANT” (ruim 2000 pk) , met schipper Jan de Boer en z’n vijfkoppige bemanning, bied u ook met groepen de mogelijkheid om gedurende een hele dag mee te vissen op de noordzee.

Zij bieden u een volledig verzorgde (all – inclusive) visreis aan waarin u alle facetten van de boomkorvisserij aan de lijve zult ondervinden.

Gedurende deze dag kunt u gebruik maken van een volledig verzorgde lunch en kunt u verder gebruik maken van alle overige faciliteiten  aan boord.

Na binnenkomst in de haven bieden wij de mogelijkheid om de zojuist gevangen vis op ambachtelijke wijze te roken, te bakken, te stoven, of u zegt het maar.
Nu zult u zelf ervaren dat er op deze planeet eigenlijk niet lekkerder te krijgen is.
In een sfeervolle ambiance zullen we ons de vis lekker laten smaken en maken we er rond de rookton of visbakpan een gezellige afsluiting van de dag van.
 
Bovendien is dit alles weer volledig verzorgd (indien u dit wenst).

Uiteraard kunt u na afloop een portie van de vangst meenemen en kunt u familie en vrienden mee laten genieten van deze superverse en overheerlijke delicatesse.
(uiteraard inbegrepen).

Voor meer informatie over deze unieke belevenis kunt u contact opnemen met het kantoor van fishevent op telefoonnummer 0527 – 258173 (mobiel 06 – 51 37 57 48) of een e-mail sturen naar info@fishevent.nl. Ook kunt u ons reactieformulier hier invullen.

Deze unieke ervaring moet u eens beleefd hebben !!

De slof
De slof


In actie!
In actie!


De gang
De gang